PORODIČNI DANI

Da li su ptice i prasići uvek neprijatelji otkrij na Porodičnom danu uz film ,,Angry birds Film 2″ u nedelju 25. avgusta, od 12 do 17 časova u svim bioskopu Cineplexx Plaza!

Crveni je heroj zahvaljujući svojoj borbi sa Leonardom i ostalim prasićima, a kako izgleda kada se dva suparnička tima udruže otkrij ovog leta u novom nastavku filma ,,Angry Birds“.

Pripremili smo kreativne radionice za decu, priliku za upoznavanje i druženje, a najsrećnije očekuju poklon magazini za decu ,,Neven“, ,,Mali Neven“ ili ,,Politikin Zabavnik“.

Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava.

„Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca i zbog toga će i roditelji i deca podjednako uživati. Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Karte za projekcije filma ,,Angry Birds Film 2“ u okviru Porodičnog dana uskoro su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.


Vidimo se!

Foto galerija