DEČIJA KUHINJA

Draga deco pozivamo vas na dane Dečije kuhinje  28. jula i 4. avgusta od 12h-18h, u food court-u šoping centra Kragujevac Plaza.

Prvog dana, mališani će moći da se igraju i da nauče da prave sve od pečata od krompira, preko 3D sladoleda, do nakita od testenina. U sklopu kreativnih radionica, Pizza Factory i Mama Zaga će uz svaki kupljeni obrok u iznosu od 600 RSD deliti besplatne obroke za decu.

Naredne subote, 4. avgusta, mališani će pohađati radionicu „Imam pravo jesti zdravo“ u okviru koje će kroz igru naučiti mnogo toga o pravilnoj ishrani. Radionicu vodi dijetetičar Marija Prčić koja će kroz animaciju najmlađih i zanimljiv kviz znanja edukovati mališane na temu pravilne ishrane. Roditelji će nakon radionice moći da se konsultuju sa Marijom o pravilnoj ishrani i pripremi zdravih obroka, kao i adekvatnog odabira namirnica.

Pored edukativnih radionica za male šefove,  sjajna zabava se nastavlja uz maskote omiljenih crtanih junaka u organizaciji bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

Ovo je sjajna prilika da se vaši mališani dobro zabave i nauče nešto novo na zanimljiv i originalan način. Očekujemo vas!

Foto galerija