Dešavanja-1-KGP

Dešavanja u Šoping centru Kragujevac Plaza

Kragujevac Plaza je mesto najraznovrsnijih dešavanja! Koncerti, sportska takmičenja, radionice za decu, ekološke akcije i još mnogo zanimljivih i edukativnih sadržaja naći ćete u Vašoj Plazi!Uskršnji Šoping Vikend

Svratite do Plaze na sjajne uskršnje popuste vaših omiljenih brendova. Uživajte u bezbednom uskršnjem šopingu i osvežite svoje garderobere sa novim odevnim kombinacijama za ovo proleće.

Uskrs, porodica i Plaza

Ima li većeg uživanja od porodičnog šopinga pred praznike u Kragujevac Plaza centru, u kom možete pronaći poklone za svoje najbliže?

LC WAIKIKI DREAM

LC Waikiki Dream obuhvata novu ponudu proširene LCW radnje u Kragujevac Plaza centru.

PROLEĆE JE STIGLO U PLAZU

Sa prolećem, Plaza ponovo otvara svoja vrata!

PLAZIN PROLEĆNI MARKET

Prvi Plazin prolećni market otvoriće se 4. marta, tokom kojeg ćete biti u mogućnosti da se u atrijumu centra upoznate sa lokalnim proizvođačima i njihovim proizvodima, ili iskoristite priliku da se i sami inspirišete za sličan poduhvat.

„Jedini Izlaz“ – specijalna akcija

Ne propustite priliku da po sjajnoj akciji 1+1, od 8. do 11. aprila pogledate film ,,Jedini izlaz“ u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

VELIKA NAGRADNA IGRA

Zbog novonastale situacije i uredbe o zatvaranju centra, nagradna igra „100.000 razloga za kupovinu“ je otkazana.

DAN ŽENA U PLAZI

Mart je period kada počinje proleće, kada zima polako počne da popušta…

FILMSKO UŽIVANJE U PLAZI

Nastavljamo sa iznenađenjima u februaru. Uz račun od 2.000 iz neke od radnji Kragujevac Plaza centra na poklon dobijaš dve karte za Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop.

PORODIČNI DANI

Porodični dan uz animiranu avanturu ,,Tom i Džeri” zakazan je za nedelju, 21. februar od 12 do 17 časova uz poklone za naše najmlađe posetioce i mnogo zabave uz avanture naših omiljenih crtanih junaka.