BLACK FRIDAY I SIGURNI POPUSTI

Novembar je mesec koji polako najavljuje prazničnu atmosferu i zato tokom ovog meseca posetioce Šoping centra Kragujevac Plaza čekaju bogate ponude omiljenih brendova, specijalni pokloni, a od 27. do 29. novembra i sjajni popusti tokom „Black Friday“ produženog vikenda.

I ove godine se sniženja tokom „Black Friday“-a prelivaju u dane vikenda, za opušteno uživanje u „spoju nespojivog“ – sjajnim izborom i najvećim popustima popularnih brendova. Tu su i iznenađenja za kupoholičare, jer će se tokom ovog perioda nastaviti poklon iznenađenja u radnjama odabranih brendova.

Kupovinu novih modnih komada, zimske odeće i obuće, aksesora, elektronike ili asortimana za kuću, posetioci mogu da planiraju uz kafu ili ukusne zalogaje u restoranskom delu Kragujevac Plaza centra. Takođe, ljubitelje dobrih filmova čekaju novi naslovi u ugodnoj atmosferi Cineplexx bioskopa Kragujevac Plaza.

Šoping centar Kragujevac Plaza je otvoren svakog dana do 21h i radi po svim zvanično propisanim higijenskim i bezbednosnim merama. Obavezne su zaštitne maske i održavanje distance, kako bi se svi posetioci i zaposleni osećali sigurno tokom posete i kupovine u centru koji ima međunarodni sertifikat o bezbednosti. Spisak popusta pogledajte na LINKU.

Foto galerija