CINEPLEXX – Ladies Night

Drage dame,

Pozivamo vas na Ladies Night, bioskopsko veče posvećeno damama i posebnu projekciju filma „Devojka iz  voza“, ovog četvrtka 13. oktobra u 20h.

Sveže razvedena Rejčel Votson prolazi vozom svaki dan pored svoje stare kuće u kojoj i dalje živi njen bivši muž ali sa novom porodicom. Da bi sebi skrenula pažnju od tog bola, Rejčel se fokusira da drugu kuću u istom nizu i zamišlja idealan život njenih stanara sve dok jednog dana ne vidi nešto veoma uznemirujuće. Sledećeg jutra se budi u modricama i bez sećanja na noć pre. Jedino što zna je da se nešto loše desilo. Dok ne vidi na televiziji da je Megan Hipvel nestala. Rejčel želi da odgonetne šta se desilo sa Megan i zašto se ona ne seća baš te noći.

Impresivnu glumačku podelu predvode Emili Blant, Džastin Terou i Luk Evans.

Pripadnice lepšeg pola koje se odluče da pogledaju ovaj napeti triler, očekuje na poklon primerak magazina Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu, osveženje pred film uz čašicu Campari Tonica, kao i pokloni iznenađenja koje su pripremili brendovi Converse, Rimmel, Master Time i Wenger, knjižare Vulkan i DM drogerije.

Foto galerija