CINEPLEXX Ladies Night

Od producenata i pisaca „Mamurluka u Las Vegasu“ stiže nam nova komedija, savršena za Ladies Night  bioskopsko veče u Kragujevac Plazi.

Sjajna glumačka podela na čelu sa Milom Kunis, obećava dobru priču i dosta humora.

Ejmi (Mila Kunis) je žena koja ima naizgled savršen život – sjajan brak i savršenu liniju, dobru decu i divan dom – i još je uspešna u svom poslu. Ali, suviše naporno radi, ima previše obaveza i premorena je do granice izdržljivosti. Kada joj sve dojadi, udruži se sa još dve podjednako premorene mame i zajedno kreću u avanturu da se, barem na trenutak, oslobode svih obaveza koje im nalaže društvo. Glavna prepreka ovoj zabavnoj, preko potrebnoj i tako atipično majčinskoj avanturi ka slobodi je uštogljena Gvendolin (Kristina Aplgejt) koja vlada u udruženju roditelja i učitelja kao i nad svojom klikom posvećenih i savršenih majki.

 

Sve mame koje se odluče da pogledaju ovu simpatičnu komediju, očekuje na poklon primerak magazina Lisa lepa & srećna uz svaku kupljenu ulaznicu, dok će brend Converse nagraditi sa poklonom iznenađenja jednu damu. Sve dame će takođe imati priliku i da osvoje vaučer za manikir u Nail Art Studiju Dara.

Povedite svoje drugarice, sestre, majke ili tetke i uživajte u jednoj pravoj Ladies Night!

Foto galerija