DAN ZALJUBLJENIH

Posetite nas od 12. do 14. februara da zajedno proslavimo Dan zaljubljenih uz sjajne popuste i zabavu. Fotografišite se ispred Plaza srca u našem kutku ljubavi i postavite fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #slavimoljubav i #kgplaza i osvojite vredne poklone (Pravila Instagram konkursa pogledajte na linku)!

Pet fotografija sa najviše lajkova Cineplexx nagrađuje poklon kartama za projekciju filma „Pedeset nijansi: Oslobođeni“. Od pet fotografija sa najviše lajkova Kragujevac Plaza tročlani žiri bira najkreativniju i nagrađuje specijalnim poklonima koje su pripremili H&M, Mc Donald’s, Yves Rocher, PWL, T-Group i Candy Universe!
Prvo mesto:
1.H&M: 2 poklona vaučera za kupovinu u vrednosti od po 3.000 dinara
2.Yves Rocher:
Za njega: MIRISNI DEZODORANS CUIR VETIVER 100ml
Za nju set mini proizvoda: EDP COMME UNE EVIDENCE 15ml, MINI HYDRA VEGETAL MICELARNA VODICA 50ml, MINI HYDRA VEGETAL KREMICA 10m ml
3.T-Group: muška i ženska narukvica brenda 2jewels
4.Candy Universe: po 1kg slatkiša za nju i njega
5.PWL: muški i ženski duks
6.MC Donald’s: 2 poklon obroka u Mc Donald’s restoranu u našem centru
7.Cineplexx: 2 karte za projekciju filma Pedeset nijansi: Oslobođeni (projekcija 16.02.2018.)

Dok spremate fotografiju za instagram konkurs, iskoristite sniženja u brojnim radnjama našeg centra i izaberite pravi poklon za svoje voljene i sebe. Spisak radnji u kojima vas očekuju popusti za Dan zaljubljenih možete pogledati na linku.

Foto galerija