DEČIJA NEDELJA

Deco i roditelji,  pozivamo vas na proslavu Dečije nedelje od 1. do 7. juna u Šoping centru Kragujevac Plaza. Očekuju vas brojne radionice za decu, oslikavanje lica, fotkanje sa omiljenim crtanim junacima, kao i specijalni popusti i iznenađenja.

Od 1. do 7. juna sve mališane očekuje Ciciban radionica, na prvom spratu ispred Planika radnje, svakog dana od 18h do 20h, osim subote kada smo tu od 16h do 20h. Ciciban je pripremio i konkurs  Moje cipele iz snova u okviru kog možete osmisliti, nacrtati i osvojiti prave cipele kakve ste samo vi izmaštali! Pustite mašti na volju i možda baš vi budete vlasnik jedinstvenih cipelica ove godine.

Tokom vikenda, 2. i 3. juna od 12h do 18h u okviru Food Court-a, igranioca Circus Kids organizuje dečije radionice, oslikavanje lica sa animatorima i druženje sa vašim omiljenim junacima. Ne propustite šansu da se fotkate i zabavite sa svojim herojima, ali i da steknete nova prijateljstva među decom koja će biti tu sa vama.

Tokom Dečije nedelje za sve roditelje i mališane, zakupci su pripremili specijalne popuste. Spisak radnji u kojima Vas očekuju popusti (klikom na link):

Za više detalja o popustima kliknite OVDE

Foto galerija