Izložba Razvoj planete zemlje od nastanka do danas!

Kragujevac Plaza centar u saradnji sa Prirodnjačkim centrom Srbije iz Svilajnca u periodu od 8. do 28. februara organizuje izložbu ,,Razvoj planete Zemlje od nastanka do danas”. Posetite nas i pogledajte kako se život na Zemlji razvijao do današnjice kakvu poznajemo, a svakog dana imaćete priliku da vas kroz samu izložbu provedu profesionalni vodiči koji će vam otkriti sve tajne nastanka sveta.

Na nekoliko lokacija u centru očekuju vas zanimljive replike dinosaurusa kao što su Oviraptor, Velosiraptor, Deinonihus i drugi, koji su boravili na našoj planeti pre 65 miliona godina.

Dovedite vaše mališane i uživajte u interaktivnoj izložbi koju smo pripremili za njih! A dok oni uživaju u svim čarima izložbe, vi možete da se opustite uz najbolji šoping. Iskoristite poslednji talas zimskih sniženja i pronađite popuste vaših omiljenih brendova ili se okrepite u našem restoranskom delu!

Podsećamo da je Kragujevac Plaza centar nosilac sertifikata Covid 19 Compliant dodeljenog od strane Safe shopping centers i da je u centru obavezno nošenje maski kao i držanje međusobne distance kako bi se obezbedila sigurnost svih posetilaca.

Kragujevac Plaza centar radi svakog dana od 10h do 20h, dok su IDEA supermarket, BENU apoteka, Lilly i DM drogerije otvorene u periodu od 9 do 21h.

Foto galerija