KIDS FEST

Pozivamo vas na nezaboravan provod za vaše dete i dete u Vama, od 9. do 30. juna samo u Šoping centru Kragujevac Plaza!

Svakog četvrtka u junu, od 17 do 21h, škola crtanja za velike i male.
10. juna od 18h, počinje revijalni program „Fića i svet oko Fiće“. Ne propustite priliku da pogledate čuvene modele najpoznatijeg kragujevačkog brenda, a u sredu, 15. juna od 12-20h pripremite se da dizajnirate svoj model Fića automobila!

18. i 19. juna od 17 do 21h – Podeli knjigu i pronađi drugu! – Vratimo mališane na put pravih vrednosti i otvorimo im stranice omiljenih priča i pesmica! I tu priča ne staje – donesite svoje stare, pročitane knjige i menjajte ih za neke koje još uvek niste iskusili!

25. i 26. jun od 12 do 20h – Mesec šetnje – svaki korak se računa! Informište se o značaju fizičke aktivnosti za zdrav i izbalansiran život. Ovom prilikom studenti medicine će deliti savete o pravilnom unosu kalorija i njihovoj potrošnji, meriće indeks telesne mase i pozajmiti pedometre uz pomoć kojih ćete imati uvid u tačan broj koraka koje ste napravili za vreme boravka u šoping centru!
26. juna od 18h, obeležiće se Svetski dan u borbi protiv droge muzičkom manifestacijom „Za život zapevaj i ti“. Dođite da zajedno napravimo korak ka zdravijem životu!

i 30. juna od 19h – finale Kids Festa na Velikoj sceni Plaze! Samo za mamine i tatine maze bajkovita predstava!

Vidimo se!

Foto galerija