Ladies Night – „Saveznici“

Da ljubav i rat mogu da idu ruku pod ruku pokazaće vam reditelj Robert Zemekis. Strastvena ljubavna priča u ratnom okruženju pod nazivom „Saveznici“, biće prikazana u okviru Ladies Night događaja u Cineplexx Kragujevac Plazi, u četvrtak, 1. decembra, sa početkom u 20 časova.

Istinita priča o tajnim špijunima u Drugom svetskom ratu koji su se ludo zaljubili, pa potom postali smrtni neprijatelji kada su njihovi pravi identiteti razotkriveni, inspirisala je Stivena Najta da napiše veoma uzbudljiv scenario za ovaj film.

U ulogama glavnih ratnih špijuna našli su se Bred Pit i Marijon Kotijar, koji su fantastično dočarali par na granici odanosti supružniku i svojoj zemlji u doba rata koji se morao dobiti zbog budućnosti sveta.

Sposobnost za preživljavanjem, obmanom, prerušavanjem, nagađanjem i ubistvom biće im zajednička sve do momenta kada je ne zamene sumnja i opasnost, kao i potencijalno smrtonosni testovi lojalnosti identiteta i ljubavi.

Pre dvosatnog uživanja, u okviru Ladies Night-a, uz svaku kupljenu ulaznicu, sve predstavnice nežnijeg pola očekuje poklon primerak magazina Sensa, osveženje pred film uz čašicu Campari Tonic-a, dok će DM drogerije obradovati pet gledateljki poklon paketom.

Foto galerija