LADIES NIGHT U BIOSKOPU CINEPLEXX

Drage dame, pozivamo vas na ženski provod ovog četvrtka u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza uz poklone iznenađenja i ljubavnu priču koja vas neće ostaviti ravnodušnim!
Grand Black’n’EasyLadies night uz prikazivanje filma „Dok nisam srela tebe“ jezakazan za četvrtak, 16. jun, sa početkom u 20h.

Sve pripadnice lepšeg pola koje se odluče da pogledaju ovu iskrenu i nadasve inspirativnu priču, očekuje na poklon primerak Story magazina uz svaku kupljenu ulaznicu, kao i pokloni iznenađenja koje su pripremili Vulkan izdavaštvo i Grand Black`n`Easy.
Luiza Klark zna mogo toga. Zna koliko koraka ima od njenog stana do autobuske stanice. Zna da voli ono čime se bavi, a da možda ipak ne voli svog dečka Patrika. Ono što Lu ne zna je da će uskoro izgubiti posao, kao i umirujuću spoznaju, njoj neophodnu, da zna šta budućnost donosi. Vil Trejmor zna da mu je saobraćajna nesreća na motociklu oduzela želju za životom. Zna da sve od tada deluje beznačajno i tmurno – i zna kako će to okončati. Ono što Vil ne zna je da će u njegov život uz vatromet boja uleteti Lu. Ali ni jedno ni drugo ne znaju da više nikada ništa neće biti isto. Dok se nisu sreli, život još uvek nije počeo.

Karte za Ladies night i projekciju filma „Dok nisam srela tebe“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.
Rediteljka Tea Šarok je glavne uloge u filmu poverila simpatičnoj Emili Klark i šarmantnom Semu Klafinu, koji su domaćoj publici poznati iz serijala Igra prestola i trilogije Igra gladi.

Trejler za film možete pogledati na sledećem linku: http://bit.ly/1XB0M6F.

Vidimo se!

Foto galerija