MEET&GREET S MILICOM PAVLOVIĆ U ŠOPING CENTRU KRAGUJEVAC PLAZA

U nedelju 3. februara, šoping centar Kragujevac Plaza ugostiće muzičku zvezdu Milicu Pavlović od 18-19h, povodom promocije novog albuma „Zauvek“. Ukoliko želiš da upoznaš i da se družiš sa Milicom, ne propusti ovu jedinstvenu šansu! I to nije sve, #Zauvek box u kom možeš da se fotkaš biće izložen u našem centru u periodu od 3-10.2.2019., a ujedno je i prilika da osvojiš neke od vrednih poklona!

Fotkaj se u „ZAUVEK“ BOX-u u Šoping centru Kragujevac Plaza i možda baš tvoja fotografija bude izabrana za NAJ FOTKU!

U periodu 3-10.2.2019. budi kreativan/na i na svom INSTAGRAM profilu postavi fotografiju napravljenu u „Zauvek“ box-u u Kragujevac Plaza centru i učestvuj u izboru za NAJ FOTKU.

U objavi obavezno stavi hashtagove #MilicaPavlovic #Zauvek #KragujevacPlaza i taguj profile @kragujevacplazaofficial i @senoritamilica

Ukoliko nas već ne pratite, zapratite @kragujevacplazaofficial i @senoritamilica

Milica Pavlović i KRAGUJEVAC PLAZA će odabrati najkreativnije i obezbediti im shopping u iznosu od:

1×10.000 din i 2×5.000 din u saradnji sa SHOE STAR

I to nije sve! 15 najkreativnijih po izboru tročlanog žirija Kragujevac Plaza centra i tima Milice Pavlović na poklon dobija ekskluzivne primerke albuma „ZAUVEK“.

*Spisak pobedničkih fotografija biće objavljen u ponedeljak, 11.2, na instagram stranici @kragujevacplazaofficial, u komentaru ovog posta.

**Potrebno je da tvoj profil bude otvoren kako bi fotografija bila vidljiva

 

Foto galerija