NOVOGODIŠNJI DANI KUPOVINE

Novogodišnji dani kupovine u Kragujevac Plaza centru očekuju te od 28. do 31.12. Iskoristi poslednje dane decembra i pronađi posebne popuste tvojih omiljenih brendova. Obraduj sebe ili svoje drage osobe prazničnim šopingom, a ako želiš da zabeležiš najlepše uspomene, poseti punktove za slikanje u Kragujevac Plaza centru. Tokom novogodišnjih dana kupovine, u našem centru, očekuju te Deda Mraz i vilenjaci kao i razni poklončići za sve posetioce.

Za super zabavu tu je i naš Instagram filter kao i kul gifovi koje smo pripremili za tebe. Prati naše mreže i isprobaj naš filter jer možeš da osvojiš šoping karticu u vrednosti od čak 15.000 dinara za najkreativniji odgovor šta je za tebe ,,Sigurno novogodišnje ičekivanje”.

Podsećamo te da se pridržavaš svih propisanih bezbednosnih mera kao i da Kragujevac Plaza centar radi svakog dana od 10h do 20h,  IDEA supermarket, BENU apoteka, Lilly i DM drogerije svaki dan od 9-21h.  Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop radi utorkom i sredom od 15-21h, četvrtkom i petkom od 13-21h, a vikendima od 11-21h.

Želimo ti najlepše praznike u krugu porodice, tvoj Kragujevac Plaza šoping centar!

Spisak popusta pogledajte ovde.

Foto galerija