PLAZA – IZBOR ZA NAJLEPŠEG PSA ILI MAČKU KRAGUJEVCA

Royal Canin Srbija  i Kragujevac Plaza  vas pozivaju, u subotu 22. oktobra od 12h, na drugi po redu izbor za najlepšeg psa ili mačku Kragujevca. Toga dana ulaz kućnih ljubimaca u naš tržni centar će biti dozvoljen. (molimo vas da se pridržavate pravila odgovornog ponašanja sa kućnim ljubimcima).

Dobrodošli su svi vlasnici pasa i mačaka bez obzira da li su njihovi ljubimci rasni ili ne.

Učešće je revijalnog tipa i potpuno je besplatno, a pobednike očekuju lepe nagrade.

Pored centralnog događaja učesnike i posetioce očekuju još i saveti o pravilnoj nezi i ishrani pasa i mačaka, saveti veterinara o prevenciji i lečenju bolesti. Naš grumer će ulepšavati vaše ljubimce pre izbora, a svi ljubimci će moći da degustiraju vrhunsku Royal Canin hranu. J

Pored ovoga vlasnici će moći da vide dresuru pasa na delu, predstavljanje nekih rasa, a zainteresovani će moći i da udome pse zahvaljujući našim prijateljima iz udruženja „Crvena šapica – Kragujevac“. Tu su i dodatna iznenađenja…

Sve učesnike će slikati profesionalni fotograf i glasanje, za one koji nisu imali sreće da budu pobednici na samoj izložbi, biće nastavljeno na našoj Facebook stranici Royal Canin Serbia.

Prijavite vaše ljubimce na telefon 011 256 1234, preko Facebook stranice Royal Canin Srbija ili preko email adrese: danijela.lazic@royalvet.rs. Organizator skupa „Royal Canin“ i „Royal vet“. Partner skupa „Šoping centar Kragujevac Plaza“.

Dobrodošli!

Foto galerija