PLAZA SHOPPING NIGHT

Još uvek niste osmislili šta da poklonite voljenoj osobi? Iskoristite sjajnu priliku u subotu 21. decembra kada smo specijalno za vas pripremili Plaza Shopping Night koji će trajati od 10h do 23h. Na raspolaganju vam je ogroman izbor vaših omiljenih modnih brendova, dok na prvom spratu našeg centra možete napraviti ukusnu pauzu i uživati u nekom od fenomanalnih restorana iz našeg restoranskog dela. Popusti, praznična atmosfera i sjajna zabava čekaju na vas.

Naše najmlađe posetioce ćemo pripremiti za u subotnju žurku Shopping Night-a učestvovanjem u radionici ‘’Novogodišnje naočare’’ od 16h do 19h, dok smo za nedelju 22. decembra od 12h do 15h pripremili zabavnu radionicu ‘’Napravi kapu Vilenjaka’’, a u 16h zabavićemo se uz predstavu ‘’Novogodišnja žurka’’.

 

Spisak popusta možete pogledati klikom na LINK

*Informacije koje možete pronaći na materijalima Šoping centra Kragujevac Plaza dobijene su od zakupaca (trgovaca). Kragujevac Plaza ne odgovara za njihovu tačnost, za sve detaljne informacije možete se obratiti pojedinačnim trgovcima koji učestvuju u kampanji.

Program dešavanja:

 

Plaza Shopping Night 21.12 – 10-23h:

Subota 21.12:

Radionica ’’Novogodišnje naočare’’, 16-19h

DJ, 18-22h

 

Nedelja 22.12:

Radionica ’’Napravi kapu Vilenjaka’’, 12-15h
Predstava ’’Novogodišnja žurka’’, 16h

Foto galerija