Porodični dan – Cineplexx

Proslavimo zajedno kraj letnjeg raspusta u subotu, 27. avgusta uz Porodični dan u bioskopima Cineplexx. U periodu od 12 do 17 časova, sve posetioce bioskopa šoping centra Kragujevac Plaza očekuje bogat filmski program, pokloni iznenađenja i pregršt dodatnih aktivnosti.

Nova školska godina polako kuca na vrata, a ti razmišljaš kako da iskoristiš poslednje dane letnjeg raspusta sa društvom? Ukoliko želite da saznate šta vaši ljubimci rade kada ostanu sami u kući, kako provode vreme, šta ih ljudi, a šta raduje, “Tajne avanture kućnih ljubimaca” će vam dati odgovore na sva pitanja. Ako vas ipak više interesuje na kakve probleme će naići stanovnici naselja Kikoriki kada dođu u kontakt sa novom napravom koja im omogućuje da zamene ličnosti, pravi izbor za vašu družinu je maštovita avantura “Kikoriki: Legenda o zlatnom zmaju”.
Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane omiljenim likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“, a poklone iznenađenja za one najsrećnije obezbediće brend Pez.

Foto galerija