POVRATAK U ŠKOLU

Sjajni pokloni za sve učesnike!

Sve što je potrebno da biste se prijavili za ovo dešavanje jeste da nam pošaljete fotografiju maksimalno 3 računa od minimun 1.500 rsd u zbiru iz Kragujevac Plaza centra i da steknete pravo na učešće. Računi moraju biti iz avgusta i septembra meseca 2020. godine. Fotografije računa šaljete u inbox na Facebook ili Instagram profilima Kragujevac Plaza centra.  Radionice će se ove godine održati u online okruženju, preko Zoom platforme.

Rok za prijavu za prvu i drugu radionicu je 27. avgust, za treću 03. septembar i za četvrtu 10. septembar.

Prilikom prijave navedite za koju ste od radionica zainteresovani, ali ukoliko je već popunjena, vaša prijava će biti raspoređena na neku od 3 preostale radionice.

Spremili smo i poklone – svi učesnici radionica će dobiti školski pribor: svesku, pernicu i olovke. Učesnik radionice koji se najviše istakne po oceni predavača dobija na poklon šoping karticu u vrednosti od 2.000 rsd za kupovinu u Kragujevac Plaza centru.

Broj mesta u radionicama je ograničen na 20-oro dece po radionici, tako da će u slučaju velikog interesovanja prednost imati oni koji se prvi prijave, zato ne časite ni časa (ni školskog, a ni običnog 😊) i obezbedite mesto svojim klincima već danas.

 

PREDSTOJEĆE RADIONICE:

 

06.09. u 17h – Treća radionica: Engleski iz Vulkana

Ova radionica će kroz interakciju putem kviza i pesmica upoznati decu sa novim rečima iz engleskog jezika. Namenjena je za decu 3. razreda osnovne škole, a ideja je da kroz igru decu zainteresuju za učenje i usavršavanje jezika.

Predavač: Maja Popović Starec, profesorka engleskog jezika

 

13.09. u 17h – Četvrta radionica: DexyCo gluma za početnike

Maja i Meda provešće četvrtake kroz osnove glume, od imitacije, preko pantomime, do dikcije i akcentovanja. Zajedno sa predavačima,  kroz igru, deca uče o glumi i drugim performativnim umetnostima.

Predavači: Maja Šuša i Aleksandar Meda Jovanović, glumci

 

Više detalja oko učešća na radionicama možete proveriti OVDE, a mi vas još jednom podsećamo da čekirate školsku ponudu koju smo pripremili u našem centru za vas.

Foto galerija