Sigurno novogodišnje iščekivanje

Ova godina će biti upamćena kao vanredna i zato se nadamo da će nam nova 2021. doneti ispunjenje želja, i onih novih i ovih na čekanju. Postoji ipak nešto što se neće promeniti – radost praznične atmosfere i darivanja u Šoping centru Kragujevac Plaza.

Zbog toga, i ove godine za vas smo pripremili mnoga iznenađenja dok zajedno iščekujemo ulazak u Novu Godinu. U Kragujevac Plaza centru pronaći ćete sigurno najbolji šoping, ali i sve što vam je potrebno za predstojeću zimsku sezonu. Obradujte svoje drage osobe nekim od vaših omiljenih brendova, a okrepljenje od smišljanja prazničnih iznenađenja potražite u našem restoranskom delu centra.

Za najlepše praznične slike, pripremili smo vam punktove za slikanje u Kragujevac Plaza centru na kojima ćete moći da zabeležite novogodišnje uspomene i podelite ih sa dragim osobama. Podsećamo vas da Kragujevac Plaza centar radi svakog radnog dana od 10h do 20h,  IDEA supermarket, BENU apoteka, Lilly i DM drogerije svaki dan od 9-21h,

Bioskop Cineplexx radiće sledećim danima: utorkom i sredom od 15 do 21 časova, četvrtkom i petkom od 13 do 21 časova, vikendima od 11 do 21 časova.

Spremili smo i super novogodišnje iznenađenje za vas – poklanjamo vam šoping karticu od 15.000 dinara! Ako želite da osvojite šoping karticu i učestvujete u našem giveaway-u, pratite uputstva na našem instagram profilu i šoping kartica može biti baš vaša. Požurite jer giveaway traje od 14.12 do srede 30.12! Sve informacije i pravila pogledajte ovde.

Vidimo se u Kragujevac Plaza centru!

Foto galerija