The Empty Shop 12.10-1.11.

Nakon prošlogodišnje akcije prikupljanja garderobe i obuće tokom koje je u kratkom periodu prikupljeno skoro tri tone garderobe za sugrađane kojima je ona najpotrebnija, šoping centar Kragujevac Plaza, u saradnju sa Crvenim Krstom Kragujevac, i ove jeseni otvara vrata Empty Shop-a, jedinstvene radnje koja svakog jutra otvara vrata sa praznim policama a zatvara sa punim.

 

The Empty Shop će biti otvoren u šoping centru Kragujevac Plaza od 12. oktobra do 1. novembra, svakog dana od 12 do 20h, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje su na snazi.

Građani Kragujevca i okoline mogu donirati svu jesenju i zimsku garderobu namenjenu odraslima i deci. Odeća koja će biti primljena potrebno je da je bude u  vidno oprana, ispeglana i uredno spakovana.

 

Podela prikupljene pomoći će biti organizovana od strane Crvenog Krsta Kragujevac i svi građani koji su zainteresovani za primanje pomoći se mogu obratiti direktno Crvenom Krstu Kragujevac.

 

 

I to nije sve! Ove godine, u saradnji s poznatim influenserima na društvenim mrežama oraganizujemo i podelu poklon kartica u iznosu od 3.000 rsd za kupovinu u H&M, PS Fashion i Sportina radnjama u Kragujevac Plaza centru.

 

Svakog petka, Giveaway-evi će se održati na kanalima influensera u saradnji sa kojima podižemo svest o ovoj humanitarnoj akciji, na sledećim kanalima:

@jovana_kvrzic

@lutajuci_putnik

@bujisic.ksenija

Ukupno će se dodeljivati 15 šoping kartica, svakog ponedeljka dodeljuje se po 5 šoping kartica, a dobitnici nagrada će biti objavljivani svakog ponedeljka na mrežama influensera kao i mrežama Kragujevac Plaza centra.

Sva pravila i mehanizam aktivacije pogledajte OVDE.  

Foto galerija