Banner–1920x670_LionKing-KGPlogo
1920X670 II copy
1920X670-FINAL
web-slider-1920×670

Business hours

Kragujevac Plaza – the mall10-22h
Idea09-22h
Cineplexx15.30-23h
Cineplexx weekend11.30-23h
Post office10-20h

Sales& Promotions

UMBRELLA PROMOTION

TOM TAILOR PROMOTION

EKSPEDICIJA PROMOTION

FASHION&FRIENDS PROMOTION

LEGEND PROMOTION

LISCA PROMOTION

All

Products on sales

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!
All

Cinema

Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.
Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se i Donald Glover (Nikola Šurbanović) kao Simba, Bijonse Nouls Karter (Andrijana Oliverić) kao Nala, Džejms Erl Džons (Vladan Živković) kao Mufasa, Čuitel Edžiofor (Dragan Vujić Vujke) kao Skar, Set Rogen (Marko Gvero) kao Pumba i Bili Ajhner (Milan Antonić) kao Timon. Koristeći nove i smele tehnike kako bi ponovo oživeli neke od najomiljenijih likova, sada na potpuno nov način, Diznijev „KRALJ LAVOVA“ zarikaće u bioskopima od 17. jula 2019. godine.

U ovoj modernoj epohi reditelj Kim Nguyen otkriva krajnje granice našeg sve digitalnijeg sveta.

Filip, koji je navikao na mirno more na severu Francuske, ne zna šta ga je snašlo kada odu u Ibicu.

Film je inspirisan klasičnim noir filmom o bivšoj sportskoj zvezdi, koji radi kao privatni detektiv u Holivudu, a ustvari je okoreli kockar i alkoholičar.

All

EventsFAMILY DAYS

21.07.2019

BABY SCIENCE

20.07.2019

All