Dešavanja-1-KGP

Events in the Shopping mall Kragujevac PlazaUskršnji Šoping Vikend

Svratite do Plaze na sjajne uskršnje popuste vaših omiljenih brendova. Uživajte u bezbednom uskršnjem šopingu i osvežite svoje garderobere sa novim odevnim kombinacijama za ovo proleće.

Uskrs, porodica i Plaza

Ima li većeg uživanja od porodičnog šopinga pred praznike u Kragujevac Plaza centru, u kom možete pronaći poklone za svoje najbliže?

LC WAIKIKI DREAM

LC Waikiki Dream obuhvata novu ponudu proširene LCW radnje u Kragujevac Plaza centru.

PROLEĆE JE STIGLO U PLAZU

Sa prolećem, Plaza ponovo otvara svoja vrata!

VELIKA NAGRADNA IGRA

Zbog novonastale situacije i uredbe o zatvaranju centra, nagradna igra „100.000 razloga za kupovinu“ je otkazana.

DAN ŽENA U PLAZI

Mart je period kada počinje proleće, kada zima polako počne da popušta…

Privremeno radno vreme Kragujevac Plaza centra

05.12.2020

Garaža je otvorena u sledećem intervalu: Radnim danom od 08:30 do 18:30 sati: Vikendom zatvoreno Ulaz LC Waikiki (iz bulvara krlajice Marije, kod apoteke Benu) otvoren je svaki dan od 9h do 21h.

Bioskop + poklon vaučeri = sigurna zabava tokom 16, 18. i 23. oktobra!

Kragujevac Plaza i Cineplexx te pozivaju na bioskopsku avanturu tokom 3 dana u oktobru mesecu! Jesen je savršeno doba za gledanje filmova u krugu porodice, a kako bolje gledati film nego na velikom platnu, uz zvuke hrskavih kokica?

PORODIČNI DANI

Šoping vikend avantura čeka na vas 10. i 11. oktobra u Kragujevac Plaza centru! Spremili smo sjajne popuste nekih od vaših omiljenih brendova, a osim toga očekuju vas i brojna iznenađenja. Za prvih 150 kupaca koji na promo štand u atrijumu centra donesu račun preko …

#SIGURNOST JESENJEG MODNOG UKUSA

Kada je sigurna u nešto, ona to ume i da pokaže. Kada dođe jesen, ona zna kako da dođe do izražaja i nepogrešivo pogađa kome šta treba baš u datom trenutku. Ona je sigurna, ponosita, i ona vodi računa o svojim najbližima. Ona je Kragujevac …