Project Description

ARS

Household & multimedia

ARS d.o.o. je kompanija koja se bavi uvozom, izvozom i distribucijom materijala i pribora za slikarstvo, ikonopisanije, restauraciju i konzervaciju, hobi tehnike, dečijeg i školskog programa, proizvodnjom slikarskih platna, stafelaja i proizvoda od medijapana.

Danas zastupamo i distribuiramo na tržitu Srbije i regiona sledeće proizvođače i brendove: Lefranc& Bourgeois, Winsor & Newton, Colars, Canvars, Sennelier, Raphael, Liquitex, Conte a Paris, Charbonel, Reeves, Snazaroo, Letraset, Decopatch, J.Lalo, Brause, Magi Wap, Conda, Rayher, Cadence, Koh-i-nor, Faber Castell… Ponosni smo na našu ponudu i asortiman u kojem se pored eksluzivne robe vrhunskih proizvođača mogu naći i proizvodi prihvatljivi većini naših kupaca.
ARS –ove maloprodajne objekte odlikuju dobro pozicionirani i brendirani lokali, preglednost unutar samog objekta kao i stalnost asortimana.
Rukovodimo se činjenicom da kupac ne kupuje samo proizvod, nego i uslugu trgovca. Naš tim čine profesionalni slikari i likovnjaci koji su tu da Vam pruže profesionalno mišljenje i savete.
Naša misija je da svim ljudima koji su kreativni i maštoviti pružimo mogućnost da u našim objektima pronađu sve stvari i materijale koji su im neophodni da se kreativno i maštovito izraze. Naš cilj je da izađemo u susret svim kupcima, pa i najmanjim potrošačima, jer nam je svaki kupac važan.
Zato, verujući da je umetnost večna, a život kratak, pozivamo sve ljude oko nas da budu kreativni i maštoviti!

Contact info

Telephone: 063/ 440 198

Email: ars.plaza@ars.rs Working hours: 10h-22h

At this shop I can buy:

Map

Gallery

Sales & Promotions

Trenutno nema promocija u ovoj prodavnici, posetite nas uskoro ponovo!

Products on sale

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!