Project Description

BEBA KIDS

All shops | Children's fashion

Tradicijom dugom preko 25 godina, Beba Kids predstavlja najpoznatiji dečiji modni brend zastupljen na našem tržištu. Kao lider dečije mode kod nas, pruža visok nivo kvaliteta uz originalan i moderan dizajn namenjen deci uzrasta do 14 godina.

U početnoj fazi, firma je bila pozicionirana na domaćem tržištu lancem butika „Butik Beba“ i robnom markom „Beba Jeans“. Uspešnim poslovanjem, pre svega šireći distributivnu mrežu, kompletan identitet firme zajedno sa robnom markom repozicioniran je pod nazivom „Beba Kids“. Danas, lanac maloprodajnih objekata obuhvata 25 radnji koje su rasprostranjene u našim najvećim gradovima.

Pored kolekcije Beba Kids, koja je namenjena mališanima do 3 godine, u ponudi se nalazi i Strip kolekcija za dečake i devojčice uzrasta od 4 do 14 godina koja je obogaćena detaljima iz njihovih omiljenih stripova i crtanih filmova. Deo asortimana čini i španski brend Mayoral, koji predstavlja jedan od najvećih imena u svetu dečije visoke mode.
Kada je dečija obuća u pitanju, spoj pažljivo izabranih materijala i najnovijih modnih trendova je ono što karakteriše kvalitet brendova kao što su Naturino, Geox, SuperFit, EMU Naturaly Australian i Converse.

BEBAKIDS je tu da svojom raznovrsnom ponudom odeće, obuće i aksesoara za decu, svakog mališana učini modernim i trendi.

Contact info

Telephone: 064/8382013

Email: kragujevac2@shops.bebakids.com Working hours: 10h-22h

At this shop I can buy:

dečija odeća i obuća | igračke za decu | jakne za bebe | odeća za bebe | patike za decu

Map

Gallery

Sales & Promotions

Trenutno nema promocija u ovoj prodavnici, posetite nas uskoro ponovo!

Products on sale

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!