Project Description

DIOPTA

Accessories | Health & beauty

Diopta radnje posluju na tržištu Srbije sa tradicijom dugom preko 50 godina, tokom kojih su postale sinonim za optičarske radnje.

U svojoj ponudi ima najveći izbor korektivnih oftalmoloških sočiva različitih stranih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i izrade, za ugradnju u sve vrste dioptrijskih okvira:  multifokalna sočiva – progresivi, monofokalna sočiva i bifokalna sočiva, kompletan asortiman kontaktnih sočiva i rastvora za održavanje sočiva svetskih proizvođača, kao i praktični modni eyewear aksesoar. Ordinacije su opremljene najsavremenijom tehnologijom za preglede i nude različite vrste oftalmoloških i refrakcionih pregleda i savetovanja stručnjaka. Stručni tim je uvek na raspolaganju za sva pitanja i savete kao i najbolji izbog optičkog programa za svačije potrebe. Svim našim kljentima nudimo besprekoran servis, sve vrste ugardnje kao i garanciju.

U modernom enterijeru Diopta radnje u okviru TC Plaza u ponudi su renomirani svetski brendovi Levi’s, Boss,  Boss Orange, Carrera, Celine, Anna Sui, Charmant, Converse, Dsquared, Elle, Esprit, Etnia, Fendi, Fossil, Givenchy, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Max, Max Mara, Max&co, Pepe Jeans, Pierre Cardin , Polaroid, Police, Safilo, Tommy Hilfiger, Z-titan…

Contact info

Telephone: 034/6100012

Working hours: 10h-22h

At this shop I can buy:

muške naočare za sunce | naočare za vid | ženske naočare za sunce

Map

Gallery

The gallery was not found!

Sales & Promotions

DIOPTA PROMOTION

Products on sale

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!