Project Description

SPORT VISION

All shops | Fashion | Sports

Kompanija Sport Vision lider je sportske maloprodaje na tržištima Balkana. Osnovana je 1996. u Bijeljini a osnovne delatnosti kompanje su trgovina, maloprodaja i veleprodaja u domenu sportske industrije. Sport Vision zapošljava više od 1500 ljudi i posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Albaniji i Bugarskoj dok se centrala kompanije nalazi u Beogradu.

Sport Vision zastupnik je renomiranih brendova Champion, Ellesse, Umbro, Lonsdale, Sergio Tacchini, Slezinger, Dunlop, Carrera, Karrimor i mnogih drugih. Takođe je i partner vodećih svetskih sportskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Lacoste, Collmar čiji proizvodi se mogu naći u 150 maloprodajnih objekata kompanije.

Sport Vision je moderna kompanija koju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja, i od svog osnivanja je tržišno orijentisana sa prepoznatljivim brandovima. Brzo reagovanje na tržišne zahteve i profesionalani odnos prema potrošačima i partnerima svrstali su Sport Vision u kompaniju kojoj se veruje. Misija kompanije jeste ostane maloprodajni lider, uvek inspirativan i aktivno povezan sa svojim potrošačima, klijentima i partnerima, kroz jedinstveno maloprodajno iskustvo i dizjan proizvoda, oplemenjujući životni stil potrošača.

Sport Vision aktivno ulaže u razvoj sporta, ponosni je sponzor muškog i ženskog Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Balkan boksinga i mnogih mladih sportista. Korporativna društvena odgovornost i uzajamna saradnja karakterišu odnos kompanije prema društvenoj sredini.

Contact info

Telephone: 069/8873025

Working hours: 10h-22h

At this shop I can buy:

oprema za trening

Map

Gallery

Sales & Promotions

Trenutno nema promocija u ovoj prodavnici, posetite nas uskoro ponovo!

Products on sale

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!