KARAVAN ZA KLIMU 3.0

Klimatske promene traže da ih primetimo! Ovog meseca, u Šoping centru Kragujevac Plaza saznajte šta je to što možemo da učinimo za prirodu kako bi naše okruženje ostalo zdravo i zaštićeno.

Od 20. aprila do 6. maja posetite izložbu organizovanu u saradnji sa Francuskim institutom u Srbiji i gradom Kragujevac. Projekat „Karavan za klimu 3.0“ osmislio je Francuski institut u Srbiji 2018. godine, a razvio Centar za promociju nauke uz podršku Delegacije evropske unije u Srbiji i kancelarije Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji. Očekuju Vas eudkativni paneli koji prikazuju klimatske promene i značaj biodiverziteta u Srbiji. Svi zainteresovani posetioci saznaće koje su to zaštićene vrste u nestajanju.

Kragujevac Plaza centar aktivno učestvuje u zaštiti životne sredine, čuvanju našeg prirodnog okruženja uz pomoć reciklaže i selektivnog otpada. Smatramo da je održivi razvoj jedini put napred, put na kom se brine o posledicama koje čovek ostavlja iza sebe.

Dođite u Plazu da spojimo zanimljivo i korisno, kroz sveobuhvatno iskustvo, jer to je naša životna sredina prema kojoj se ophodimo s ljubavlju.

Gallery