Pravila ponašanja u Šoping centru Kragujevac Plaza

Kako bi poseta Kragujevac Plaza Centru svima bila ugodna, molimo sve posetioce da poštuju Pravila ponašanja Kragujevac Plaza Centra.

Sigurnost

Ormarići za odlaganje ličnih stvari

Razdvajanje otpada

Parkiranje

Bicikli

Kućni ljubimci

Sigurnost

Iako je Kragujevac Plaza Centar, u skladu sa svojim ovlašćenjima, maksimalno osigurao boravak svojih posetilaca, neugodne situacije su, na žalost, moguće. U sprovođenju reda i zakona Republike Srbije nadležna je policija, a obezbeđenje Kragujevac Plaza Centra je tu da joj pomogne.

Krađe, kršenje zakona i odredbi prijavite policiji na 192. Prilikom prijave potrudite se da navedete sve važne pojedinosti: opis prekršaja, tačnu lokaciju, opis ukradenog predmeta, serijski broj bicikla, boju i sadržaj novčanika i sl.

Ovlašćenja koja policija ima razlikuju se od ovlašćenja koje ima obezbeđenje. Postavljene kamere mogu biti od pomoći policiji, ali snimci se na uvid daju u tačno određenim slučajevima isključivo policiji.

Pročitajte više na: Politika privatnosti i napomene.

Ormarići za odlaganje ličnih stvari

Kragujevac Plaza Centar ima 110 besplatnih ormarića za odlaganje vaših ličnih stvari. Možete ih pronaći u koridorima, ka toaletima na prizemlju i spratu Centra. Odlaganje ličnih stvari je na sopstvenu odgovornost, uz pomoć uputstva za upotrebu koji se nalaze na svakom ormariću, jednostvnim koracima možete zaključati odabrani ormarić I koristiti ovu besplatnu uslugu u Centru.

Razdvajanje otpada

Selektivno razdvajanje otpada u Kragujevac Plaza Centru je jednostavno!

Ljubazno vas molimo da lični otpad odvajate u za to predviđene kante. Pravilna selekcija, odlaganje otpada i recikliranje je važnije nego ikad.

Parkiranje

Kragujevac Plaza Centar ima 610 besplatna parking mesta – u garaži povezanih sa sva tri ulaza u centar kao i na otvorenom parkingu ispred centra. Parkiralište i garaža Kragujevac Plaza Centra smatraju se delom puta  namenjenim, uređenim i označenim prvenstveno za parkiranje vozila, u skladu sa odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. S tim u vezi , na ponašanje učesnika u saobraćaju, kao i na saobraćaj na parkiralištu i garaži Kragujevac Plaza Centra primenjuje sledeći Zakon:

https://www.abs.gov.rs/admin/upload/documents/20201224124045-zakon_o_bezbednosti_saobracaja_na_putevima.pdf

Poštujte ograničenja o maksimalnom dozvoljenom vremenu parkiranja u Kragujevac Plaza Centru, u periodu radnog vremena Spoljnjeg parkinga i Garaže.

Bicikli 

U Kragujevac Plaza Centru nije dozvoljeno voziti ili gurati bicikle, trotinete, skutere i skejtbordove. Isti se mogu nositi u rukama.

Bicikle je moguće ostaviti ispred centra na za to predviđenim mestima, na sopstvenu odgovornost!

Kućni ljubimci

Još uvek, Kragujevac Plaza nije pet friendly Centar i ljubazno vas molimo da poštujete navedeno pravilo posete.

Foto galerija