heder-promocije-4

Rasprodaje

Promocije

Nove kolekcije

Moda

Tehnika

Kućna oprema

Asesoari

Dečija oprema

Sportska oprema

Multimedia

Obuća

Promocije

JASMIN PROMOCIJA

Da li je neki od ovih parfema vaš favorit? Ako niste upoznati sa našom aktuelnom akcijom, posetite JASMIN parfimeriju u Kragujevac Plaza centru i možda baš vaš omiljeni parfem bude na sniženju. Akcija traje do 11. oktobra.

HM PROMOCIJA

Sada je pravo vreme da uštediš na omiljenim modnim komadima! Poseti svoju omiljenu H&M prodavnicu i uživaj u popustima i do 50% na odabrane artikle.

TERRANOVA PROMOCIJA

Mid season sale u Terranovi donosi vam do 50% popusta!

UMBRELLA PROMOCIJA

Umbrella AIO POD – mala, lagana i moćna elektronska cigareta koja će biti vaš verni saveznik u borbi protiv duvanskog dima. Potražite Umbrella AIO POD i mnoge druge modele elektronskih cigareta na štandu kompanije Umbrella Elektronske Cigarete u našem shopping mall-u!

DIOPTA PROMOCIJA

Da li ste spremni da od ove jeseni IZGLEDATE bolje? U  d_i_o_p_t_a  radnji vas do 1. novembra očekuje sjajna mogućnost da uz svaku kupovinu ogrebete popust od 10 do 30% na celokupan program optike.Na raspolaganju su vam stručno osoblje, najsavremenija tehnologija, kao i veliki izbor dioptrijskih okvira, oftamoloških stakala, kontaktnih sočiva i pratećeg asortimana. Kao i do sada, oftamološki pregled je besplatan uz svaki kupljeni dioptrijski okvir ili stakla. OGREBITE POPUST I IZGLEDAJTE BOLJE!