Project Description

ARS

Sve za kuću i multimedija

ARS d.o.o. je kompanija koja se bavi uvozom, izvozom i distribucijom materijala i pribora za slikarstvo, ikonopisanije, restauraciju i konzervaciju, hobi tehnike, dečijeg i školskog programa, proizvodnjom slikarskih platna, štafelaja i proizvoda od medijapana.

Danas zastupamo i distribuiramo na tržištu Srbije i regiona sledeće proizvođače i brendove: Lefranc& Bourgeois, Winsor & Newton, Colars, Canvars, Sennelier, Raphael, Liquitex, Conte a Paris, Charbonel, Reeves, Snazaroo, Letraset, Decopatch, J.Lalo, Brause, Magi Wap, Conda, Rayher, Cadence, Koh-i-nor, Faber Castell… Ponosni smo na našu ponudu i asortiman u kojem se pored eksluzivne robe vrhunskih proizvođača mogu naći i proizvodi prihvatljivi većini naših kupaca.

ARS–ove maloprodajne objekte odlikuju dobro pozicionirani i brendirani lokali, preglednost unutar samog objekta kao i stalnost asortimana.

Rukovodimo se činjenicom da kupac ne kupuje samo proizvod, nego i uslugu trgovca. Naš tim čine profesionalni slikari i likovnjaci koji su tu da Vam pruže profesionalno mišljenje i savete.

Naša misija je da svim ljudima koji su kreativni i maštoviti pružimo mogućnost da u našim objektima pronađu sve stvari i materijale koji su im neophodni da se kreativno i maštovito izraze. Naš cilj je da izađemo u susret svim kupcima, pa i najmanjim potrošačima, jer nam je svaki kupac važan.

Zato, verujući da je umetnost večna, a život kratak, pozivamo sve ljude oko nas da budu kreativni i maštoviti!

Kontakt info

Telefon: 063/ 440 198
Email: ars.plaza@ars.rs Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

dečiji i školski pribor | materijali i pribor za slikarstvo | slikarska platna | štafelaje

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

Trenutno nema promocija u ovoj prodavnici, posetite nas uskoro ponovo!

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!