Project Description

BEBA KIDS

Dečija oprema | Prodavnice

Tradicijom dugom preko 25 godina, Beba Kids predstavlja najpoznatiji dečiji modni brend zastupljen na našem tržištu. Kao lider dečije mode kod nas, pruža visok nivo kvaliteta uz originalan i moderan dizajn namenjen deci uzrasta do 14 godina.

U početnoj fazi, firma je bila pozicionirana na domaćem tržištu lancem butika „Butik Beba“ i robnom markom „Beba Jeans“. Uspešnim poslovanjem, pre svega šireći distributivnu mrežu, kompletan identitet firme zajedno sa robnom markom repozicioniran je pod nazivom „Beba Kids“. Danas, lanac maloprodajnih objekata obuhvata 25 radnji koje su rasprostranjene u našim najvećim gradovima.

Pored kolekcije Beba Kids, koja je namenjena mališanima do 3 godine, u ponudi se nalazi i Strip kolekcija za dečake i devojčice uzrasta od 4 do 14 godina koja je obogaćena detaljima iz njihovih omiljenih stripova i crtanih filmova. Deo asortimana čini i španski brend Mayoral, koji predstavlja jedan od najvećih imena u svetu dečije visoke mode.
Kada je dečija obuća u pitanju, spoj pažljivo izabranih materijala i najnovijih modnih trendova je ono što karakteriše kvalitet brendova kao što su Naturino, Geox, SuperFit, EMU Naturaly Australian i Converse.

BEBAKIDS je tu da svojom raznovrsnom ponudom odeće, obuće i aksesoara za decu, svakog mališana učini modernim i trendi.

Kontakt info

Telefon: 064/8382013
Email: kragujevac2@shops.bebakids.com Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

dečija odeća i obuća | igračke za decu | jakne za bebe | odeća za bebe | patike za decu

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

BEBA KIDS PROMOCIJA

Približili su nam se hladni dani, a #BEBAKIDS je tu da vas obraduje sjajnom akcijom!  Od 13.11. do 19.11. sve jakne iz jesenje kolekcije možete kupiti po -50% nižim cenama! 

 

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!