Project Description

BENU Apoteke

Lepota i zdravlje

BENU je farmaceutski maloprodajni brend sa prepoznatljivim i modernim izgledom apoteka. Odlikuje nas nov i proaktivan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge prilagođen zahtevima savremenog potrošača.
BENU Apoteke su prisutane na tržištu Srbije od 2014. godine, čime smo se pridružili velikoj evropskoj porodici. Preko 1000 apoteka u 10 zemalja i preko 5000 zaposlenih daju svoj stalni doprinos razvoju vrhunske zdravstvene usluge, o čemu svedoči i 45 miliona zadovoljnih kupaca širom Evrope.
Naš asortiman čini široka paleta lekova, medicinske kozmetike, proizvoda namenjenih kućnoj dijagnostici, dodacima ishrani, kao različiti proizvodi namenjeni nezi dece. Proizvodi iz grupe BENU robna marka zauzimaju posebno mesto u asortimanu naših apoteka. Potrošači su već prepoznali odličan kvalitet ovih proizvoda dostupan po pristupačnim cenama.
BENU apoteke su otvorene i svetle. Daju mogućnost direktnog pristupa atraktivnom asortimanu kao i stalnu podršku našeg osoblja kroz stručan savet i pravu preporuku. Mišljenje naših pacijenata nam je važno i briga o njima je uvek na prvom mestu.

Uslovi plaćanja:
Gotovina
Platne kartice: Visa, Master Card, Maestro, Dina
Čekovima građanja – mogućnost plaćanja na 3 rate

Kontakt info

Telefon: 064/8085 534

Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

Trenutno nema promocija u ovoj prodavnici, posetite nas uskoro ponovo!

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!