Project Description

CCC SHOES & BAGS

Asesoari | Obuća | Prodavnice

CCC grupa nalazi se među najvećim maloprodajama obuće u Centralnoj Evropi, rangirajući se i kao jedna od najvećih evropskih proizvođača obuće. Kroz svoj ogranak eobuwie.pl, CCC grupa je takođe lider u e-trgovini obućom u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Danas je CCC prisutan u 29 zemalja: u 22 ima više od 1.000 maloprodajnih objekata ukupne površine od 690.000 kvadratnih metara. CCC Grupa godišnje proda preko 50 miliona proizvoda, a promet u prodavnicama premašuje 250 miliona. Grupa zapošljava skoro 16.000 ljudi i upravlja sopstvenim fabrikama obuće.

Vrhunske pozicije u modernom portfoliju CCC-a zauzimaju njegovi zaštićeni, brzo rastući modni brendovi: Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi i DeeZee. Gino Rossi se zalaže za vanvremenski klasik stil, sa savremenim izgledom i sa malo dizajnerskog osećaja. Lasocki je porodični brend sa tradicionalnim Poljskim kvalitetom izrade što znači vrhunski kvalitetni materijali i izrada, bezvremenski klasični stil, ali i funkcionalnost. S druge strane, Jenny Fairy uključuje glavne trendove dostupne odmah – mlad, ležeran, duhovit brend, koji se poigrava sa modom i najnovijim vizuelnim trendovima. Sprandi je dizajniran za ljubitelje sporta i za one koji uglavnom traže udobnost, sa širokim asortimanom cipela za fizičku aktivnost i vežbanje kao i svakodnevnu obuću. DeeZee ima smele, privlačne stilove koji odražavaju dosadašnje trendove viđene na svetskim modnim revijama.

Ponuda CCC-a takođe uključuje vrhunske brendove kao što su Adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse i Skechers, kao i proizvode za decu i cipele sa njihovim omiljenim Diznijevim likovima kao i razne torbe, rančeve, kaiševe i drugi modne dodatke.

Website:  CCC Shoes & Bags

Kontakt info

Telefon: 062/330528

Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

Asesoari | Obuća | cipele | obuća za decu

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

Trenutno nema promocija u ovoj prodavnici, posetite nas uskoro ponovo!

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!