Project Description

IDEA

Hrana i piće | Prodavnice | Supermarket | Usluge

IDEA super Kragujevac

IDEA maloprodajna mreža danas broji više od 300 komšijskih prodavnica malog i super formata koje možete videti u gotovo svakom mestu u Srbiji. Prema prodajnoj površini koju pružaju i pažljivo odabranom asortimanu sa idejom „od svega po malo“ namenjene je pre svega svakodnevnoj kupovini kojom možete obradovati svoju porodicu i vama drage osobe svežim proizvodima koji su tog jutra pristigli u radnju, ali i velikim porodičnim kupovinama u kojima možete nabaviti sve one proizvode koji su potrebni jednom domaćinstvu.

IDEA super prodavnica u Plazi se prostire na više od 2000 kvadratnih metara prodajnog prostora i pruža vam mogućnost da u urbanom delu vašeg grada, i u prijatnom ambijentu Šoping Centra Plaza, obavite ugodnu, brzu i kvalitetnu kupovinu.

Ovaj brend danas predstavlja sinonim za prodavnicu koja pruža modernu, inovativnu i brzu kupovinu, a na tržištu Srbije je prepoznatljiva po najboljoj ponudi svežeg voća i povrća, pekarskih proizvoda i mesa, po Super Kartici, najvećem programu lojalnosti, ali i prema K Plus trgovačkoj robnoj marki i lokalnom pristupu potrošaču.

Kontakt info

Telefon: 064 801 9009

Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

hrana i piće | supermarket

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

Trenutno nema promocija u ovoj prodavnici, posetite nas uskoro ponovo!

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!