Project Description

KNJIŽARE VULKAN

Asesoari | Knjižara | Prodavnice

Lanac Knjižare Vulkan nastao je u junu 2010. godine pod sloganom „Erupcija ideja“. Pokrenut je od strane dva ugledna beogradska izdavača „Mono i Manjana“ i „Alnari“, koji su se kasnije ujedinili u Vulkan Izdavaštvo.

 Osnovu naše ponude čine knjige svih domaćih izdavača. Vodili smo se idejom da čitalačkoj publici na jednom mestu ponudimo kvalitetan izbor. Možete birati beletristiku, stručnu literaturu, popularnu nauku, umetnost, enciklopedijska izdanja, dečje knjige, naučnu i epsku fantastiku, sve što poželite da čitate u zavisnosti od Vaših afiniteta.

 Ono što Vulkan čini drugačijim je veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz oblasti arhitekture, dizajna, umetnosti, grafičkog dizajna. U prilici ste da pronađete i veliki broj svetskih hitova koji još nisu prevedeni na srpski jezik.

 U Knjižarama Vulkan možete pronaći i bogat gift program, kao i papirnu galanteriju, širok izbor kancelarijskog materijala, muziku.

 Knjižare Vulkan potrudiće se da vam pomognu da živite bogatije i zadovoljnije kroz zabavu, obrazovanje i inspiraciju!

Kontakt info

Telefon: 034 6100 480 i 060 8855 293
Email: plaza-kg@knjizare-vulkan.rs Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

knjige

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

VULKAN PROMOCIJA

Vulkan i Golden Oreo poklon-akcija! Kupovinom bilo kog naslova koji je objavilo Vulkan Izdavaštvo, Vulkančić i YA_Vulkan, na poklon dobijate Golden Oreo keks! Akcija traje do 21. juna ili dok traju zalihe. 

Zato požurite u Vulkan knjižaru i obradujte sebe i svoje najmilije slatkim poklon-paketom! Uživajte u najboljim Vulkan knjigama, naslovima koji oduševljavaju čitaoce svih uzrasta i ljubitelje svih žanrova i fantastičnom keksu!

*Akcija ne važi za online prodaju.

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!