Project Description

LISCA

Moda | Prodavnice

Već više od 60 godina proizvodimo vrhunski donji veš i kupaće kostime koji su odlično prihvaćeni od strane naših potrošača jer su sinonim za savršenstvo, senzualnost i privlačnost.

Dizajnirajući kvalitetan i uvek trendi donji veš i kupaće kostime, Lisca neprestano potvrđuje osećaj privlačnosti i udobnosti za potrošače raznih životnih stilova jer je svesna modernog ritma života i neizbežnih noviteta. Sa originalnim dizajnom, kvalitetnim materijalima i pažljivo odabranim modelima Lisca zadovljava potrebe i želje svojih lojalnih kupaca.

Postoje dva brenda koji funkcionišu u okviru kompanije. Robna marka Lisca je sinonim za moderan i savršen dizajn, proverene linije i prihvatljive cene. To je moderan i ženstven brend donjeg veša, kupaćih kostima, spavaćeg programa i bluza.

Robna marka Cheek by Lisca dizajnirana je za mlađu žensku populaciju koja prati modne trendove i traži multifunkcionalni donji veš sa karakteristikama gornje odeće. Razigrani i smeli modeli namenjeni su prevashodno onim koji žele da budu atraktivne i imaju donji veš po poslednjoj modi.Savremeni materijali daju savršen izgled i zadovoljstvo uz prihvatljivu cenu.

Kontakt info

Telefon: 034 61 00 045
Email: liscaplaza@mts.rs Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

muški donji veš

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

LISCA PROMOCIJA

SEZONSKO SNIŽENJE U LISCI!

Od  9. 1.  do 28. 2. 2021. iskoristite  sezonsko sniženje do -50% na odabrane serije donjeg veša, spavaćeg programa i majica iz kolekcije jesen-zima 2020.

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!