Project Description

LISCA

Moda | Prodavnice

Već više od 60 godina proizvodimo vrhunski donji veš i kupaće kostime koji su odlično prihvaćeni od strane naših potrošača jer su sinonim za savršenstvo, senzualnost i privlačnost.

Dizajnirajući kvalitetan i uvek trendi donji veš i kupaće kostime, Lisca neprestano potvrđuje osećaj privlačnosti i udobnosti za potrošače raznih životnih stilova jer je svesna modernog ritma života i neizbežnih noviteta. Sa originalnim dizajnom, kvalitetnim materijalima i pažljivo odabranim modelima Lisca zadovljava potrebe i želje svojih lojalnih kupaca.

Postoje dva brenda koji funkcionišu u okviru kompanije. Robna marka Lisca je sinonim za moderan i savršen dizajn, proverene linije i prihvatljive cene. To je moderan i ženstven brend donjeg veša, kupaćih kostima, spavaćeg programa i bluza.

Robna marka Cheek by Lisca dizajnirana je za mlađu žensku populaciju koja prati modne trendove i traži multifunkcionalni donji veš sa karakteristikama gornje odeće. Razigrani i smeli modeli namenjeni su prevashodno onim koji žele da budu atraktivne i imaju donji veš po poslednjoj modi.Savremeni materijali daju savršen izgled i zadovoljstvo uz prihvatljivu cenu.

Kontakt info

Telefon: 034 61 00 045
Email: liscaplaza@mts.rs Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

muški donji veš

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

LISCA PROMOCIJA

Osvežite se LISCA sniženjem!
Priuštite sebi da se ovog leta osvežite uz Lisca sezonsko sniženje.
Pripremili smo sve ono što vam je potrebno da ovo leto učinimo nezaboravnim. Vruća ponuda, a cene hladne – do -50% na odabrane kolekcije veša, kupaće kostime, accessories za plažu i pidžame od 15.07. do 31.08.2019.

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!