Project Description

McDONALD’S

Restorani

Trenutno u Srbiji posluje 23 McDonald’s restorana, 15 u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jedan u Subotici, Velikoj Plani, Kragujevcu, Nišu i Pančevu. Svaki restoran posluje prema visokim standardima utvrđenim na globalnom nivou.

Prioriteti kompanije su strogi standardi pripreme hrane, najviši kvaliteta McDonald’s proizvoda, iskustvo i zadovoljstvo gostiju restorana. U McDonald’s restoranima služi se samo hrana i piće, koji zadovoljavaju najviše evropske standarde bezbednosti hrane, u saradnji sa dobavljačima koji takođe ispunjavaju sve norme i najstrože propise. Kroz ceo proizvodni proces, transport i skladištenje, sve namirnice koje ulaze u sastav McDonald’s proizvoda, prolaze kroz vrlo detaljne i striktne bezbednosne analize i inspekcijske provere.

U McDonald’s restoranima postoji više od 50 bezbednosnih provera goveđeg i pilećeg mesa, koje se sprovode svakodnevno. Standardi o bezbednosti hrane u McDonald’s restoranima ispunjavaju sve regulatorne propise države Srbije, a često zbog internih propisa u kompaniji, i rigoroznije od državnih procedura.

Kontakt info

Telefon: 034 6100 323

Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

hrana i piće

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

Trenutno nema promocija u ovoj prodavnici, posetite nas uskoro ponovo!

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!