Project Description

DIOPTA

Asesoari | Lepota i zdravlje

 

Diopta radnje posluju na tržištu Srbije sa tradicijom dugom preko 50 godina, tokom kojih su postale sinonim za optičarske radnje.

U svojoj ponudi ima najveći izbor korektivnih oftalmoloških sočiva različitih stranih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i izrade, za ugradnju u sve vrste dioptrijskih okvira:  multifokalna sočiva – progresivi, monofokalna sočiva i bifokalna sočiva, kompletan asortiman kontaktnih sočiva i rastvora za održavanje sočiva svetskih proizvođača, kao i praktični modni eyewear aksesoar. Ordinacije su opremljene najsavremenijom tehnologijom za preglede i nude različite vrste oftalmoloških i refrakcionih pregleda i savetovanja stručnjaka. Stručni tim je uvek na raspolaganju za sva pitanja i savete kao i najbolji izbog optičkog programa za svačije potrebe. Svim našim kljentima nudimo besprekoran servis, sve vrste ugardnje kao i garanciju.

U modernom enterijeru Diopta radnje u okviru TC Plaza u ponudi su renomirani svetski brendovi Levi’s, Boss,  Boss Orange, Carrera, Celine, Anna Sui, Charmant, Converse, Dsquared, Elle, Esprit, Etnia, Fendi, Fossil, Givenchy, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Max, Max Mara, Max&co, Pepe Jeans, Pierre Cardin , Polaroid, Police, Safilo, Tommy Hilfiger, Z-titan…

Kontakt info

Telefon: 034/6100012

Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

dioptrija | muške naočare za sunce | naočare za vid | ženske naočare za sunce

Mapa

Foto galerija

The gallery was not found!

Aktuelne promocije

DIOPTA PROMOCIJA

AKCIJA U DIOPTI: Naočare za sunce sa dioptrijom već od 3.490 rsd.

Ovog leta uživajte u sunčanim danima, ali uz dobar vid i zaštitu od sunca.

Potražite naočare za sunce sa dioptrijom u #DIOPTA radnji u našem centru na specijalnoj akciji, već od 3.490 rsd, do 31. avgusta.

Čekamo vas!

* Cene se odnose na par dioptrijskih stakala i ne uključuju ramove za stakla.

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!