Project Description

UMBRELLA CORPORATION LTD

Asesoari | Prodavnice

Kompanija Umbrella Corporation LTD doo je osnovana 2010. godine u Beogradu.

Od samog osnivanja se trudimo da korisnicima elektronskih cigareta u našem regionu pružimo što veći izbor najpoznatijih svetskih brendova u svetu elektronskih cigareta (Flavour Art ItaliaRitchy Liqua, Joyetech, OLE…).

Sa 17 maloprodajnih objekata na najprometnijim lokacijama u regionu i preko 2.500 specijalizovanih saradnika širom regiona, dostupni smo gotovo svakom korisniku u neposrednoj blizini.

Svaki naš radni dan prožet je parolom „Za život bez duvanskog dima…” stoga i broj zadovoljnih korisnika naših proizvoda raste iz dana u dan. Zadovoljan i veran klijent sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja. Umbrella Corporation je kompanija sa veoma razvijenim odeljenjem za odnose sa klijentima, koja svojim kupcima pruža priliku da postavljaju pitanja, predlažu, kritikuju i daju svoje utiske i sugestije o celokupnom poslovanju i asortimanu.

Osim vrhunskom uslugom i širokim asortimanom, Umbrella privlači brojne klijente i povoljnim cenama. Svakog meseca na specijalnim akcijskim sniženjima nađu se mnogi proizvodi iz našeg asortimana. Uporedo sa redovnim akcijskim sniženjima Umbrella često organizuje dodatna sniženja, uglavnom za najprodavanije proizvode.

O svim detaljima o proizvodima koji su na akciji klijent može da se informiše u svakom prodajnom objektu, telefonom ili na našem web-sajtu.

Kontakt info

Telefon: 011 3699 644

Radno vreme: 10h-22h

U ovoj prodavnici mogu da kupim:

Asesoari

Mapa

Foto galerija

Aktuelne promocije

Trenutno nema promocija u ovoj prodavnici, posetite nas uskoro ponovo!

Artikli na akciji

Trenutno nema artikala na popustu, posetite nas uskoro ponovo!