Bioskop + poklon vaučeri = sigurna zabava tokom 16, 18. i 23. oktobra!

Bioskop + poklon vaučeri = sigurna zabava tokom 16, 18. i 23. oktobra!

Kragujevac Plaza i Cineplexx te pozivaju na bioskopsku avanturu tokom 3 dana u oktobru mesecu! Jesen je savršeno doba za gledanje filmova u krugu porodice, a kako bolje gledati film nego na velikom platnu, uz zvuke hrskavih kokica?

I to nije sve!

Uz kupljene karte za određene projekcije, nagrađujemo te sa poklon vaučerom za McDonald’s, Pizza Factory, Circus Kids, Mama Zaga, Maestro Caffe, Istanbul House, Red Wings, Picador, Rafaelo ili Slatko Srce i to po sledećem mehanizmu:

Projekcije u petak 16.10. od 18h – za svake dve karte kupljene za projekcije (izuzev dečijih filmova) od 18h i kasnije, nagrađujemo te sa poklon vaučerom u iznosu od 500 rsd za neki ugostiteljskih lokala u Kragujevac Plaza centru.

Projekcije dečijih filmova u nedelju 18.10 – za svake dve karte nagrađujemo te sa poklon vaučerom u iznosu od 500 rsd za „Cirkus Kids“ igraonicu u Kragujevac Plaza centru.

Projekcije u petak 23.10. od 18h – za svake dve karte kupljene za projekcije (izuzev dečijih filmova) od 18h i kasnije, nagrađujemo te sa poklon vaučerom u iznosu od 500 rsd jednog od ugostiteljskih lokala u Kragujevac Plaza centru.

Upištite ove datume već sada, jer vas očekuje sjajna bioskopska avantura, uz ukusne zalogaje, igru za najmlađe, ili osveženje – sve po vašem izboru.

*Količina poklon vaučera je ograničena.

Foto galerija